Skip to content

Balie medewerker sportcentrum

Nederland, Noord-Brabant, GilzeSportclub

Functieomschrijving

Voor het sportcentrum, de “Toucan Health Club” zoeken wij een sportieve en enthousiaste collega om het team van het sportcentrum te versterken. Vind jij het leuk onze gasten te ontvangen en draai jij je hand niet om voor lichte schoonmaakwerkzaamheden? Dan ben jij voor ons de juiste persoon!

Als allround barmedewerker verwelkom je onze sportieve gasten, verwerk je de ledenregistratie aan de balie en verzorg je de drankjes en kleine versnaperingen voor de gasten. Daarnaast verricht je lichte schoonmaakwerkzaamheden m.b.t. de bar. Tevens geef je (hotel-)gasten informatie over de verschillende (sport)faciliteiten binnen de Toucan Health Club.


Vereisten

Jij vindt het leuk om mensen te ontvangen in onze Toucan Health Club. Daarnaast word je blij van het contact met klanten en gasten en hebben ze mede door jou een fijne dag. De uren zijn in overleg, wel verwachten we dat je 1 dag in het weekend kunt werken. 

Wij bieden, naast een loon wat boven de gebruikelijke horeca CAO ligt, ook leuke secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo mag je één keer gratis in ons hotel komen overnachten en krijg je daarnaast korting op overnachting in diverse van der Valk hotels. Verder mag je met korting eten en drinken in het restaurant. Ook bieden wij je een gratis lidmaatschap op onze Toucan Health Club en korting op de aangeboden faciliteiten. En organiseren wij ieder jaar zeker twee super leuke personeelsfeesten (feest en activiteit!).

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met afdeling P&O: hrm@hotelgilzetilburg.nl of bel via telefoonnummer: 0161-458911.

of

Waarom werken bij van der valk?

In ons hotel zetten we alles op alles om onze gasten maar ook ons team het beste te bieden. Daarom bieden wij je een salaris welke boven de gebruikelijke CAO ligt. Je werkt in een open, spontane sfeer en je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontplooien.

Korting op overnachtingen

Gratis sporten

leuke personeelsfeesten

Korting op het restaurant

Een gratis overnachting voor twee personen

Een heel leuk team

HOTEL GILZE-TILBURG