Skip to content

Executive Chef kok

Nederland, Noord-Brabant, Gilze-TilburgAdministratie

Functieomschrijving

WANTED!

Een bijzonder persoon voor een bijzondere JOB.
Voor één van de grootste / diverste, en voor één van de nieuwste van der Valk hotels en restaurants zijn wij op zoek naar een Executive Chef-kok voor 2 hotels-restaurants!
Ben jij deze bijzondere Executive Chef-kok solliciteer dan nu!
Als Executive Chef begeleid jij de 2 chef-koks van Van der Valk hotel Gilze-Tilburg & Van der Valk hotel Waalwijk.  Jij zal hen ondersteunen en coachen waar nodig en wenselijk is. Aan de hand van verschillende afgesproken targets ligt jouw focus op inkoop en prijscontrole en speel je in op aanbiedingen. Daarnaast stuur je op personeelskosten en bewaak je deze goed.

Het keukenteam staat samen voor de kwaliteitswaarborging van onze mooie gerechten. Aan jou de taak om deze kwaliteit te bewaken en door middel van innovatieve gerechten en een mooie kaart te overtreffen. Hier komt, in samenwerking met bureau de Wit, ook de HACCP begeleiding en controle bij kijken.

Onder andere door het voeren van verschillende gespreken met zowel jouw chef-koks als de medewerkers en het houden van teamvergaderingen vang je vanuit hen verschillende signalen op waarop bijvoorbeeld een nieuw beleid of procedure geschreven moet worden. Jij regelt dit van A tot Z; het uitwerken van het beleid, implementeren van dit beleid en natuurlijk de controle op de passendheid van dit beleid en of hij ook daadwerkelijk doorgevoerd wordt.  

Daarnaast voer je ook de functionerings- en beoordelingsgesprekken met de twee chef-koks en begeleid je hen het voeren van deze gesprekken met de medewerkers. 

Om korte lijnen in onze organisatie te behouden heb je regelmatig contact met onze F&B managers en ben je voor beide hotels lid van het Management Team. 
Al met al, naar onze mening, een afwisselende en uitdagende functie in twee mooie hotels!

Vereisten

Voor deze functie is het van belang dat jij een echte people manager bent! Je kunt jezelf op een duidelijke maar ook doelgerichte manier uiten naar zowel onze managers als onze medewerkers. En hebt zeker ook cijfermatig inzicht. Daarnaast heb je ervaring in een soortgelijke functie. Ideaal zou zijn dat je deze werkervaring onderlegt met een personeels- en/of keukenmanagement opleiding. Spreekt bovenstaande tekst je aan en bezit jij de juiste kwaliteiten voor een executive chef? Dan horen wij heel graag van jou! 

Wil je meer informatie over deze functie dan kan je contact opnemen met onze interim Executive Chef, Alain Alders: 0612963858.
Of neem contact op met onze HR afdeling; hrm@hotelgilzetilburg.nl / 0161-454951


of

Waarom werken bij van der valk?

In ons hotel zetten we alles op alles om onze gasten maar ook ons team het beste te bieden. Daarom bieden wij je een salaris welke boven de gebruikelijke CAO ligt. Je werkt in een open, spontane sfeer en je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontplooien.

Korting op overnachtingen

Gratis sporten

leuke personeelsfeesten

Korting op het restaurant

Een gratis overnachting voor twee personen

Een heel leuk team

HOTEL GILZE-TILBURG