Skip to content

Gastheer/Gastvrouw

Nederland, Noord-Brabant, GilzeRestaurant

Functieomschrijving

Hotel Gilze-Tilburg is op zoek naar een enthousiaste gastheer/gastvrouw die veel energie heeft en onze collega’s wil ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden in het restaurant. Heb jij affiniteit met de horeca en ben jij een teamplayer en gastgericht? Dan ben jij voor ons de juiste persoon!


Als gastheer/gastvrouw ziet geen avond er hetzelfde uit. Jij verricht verschillende taken en bent onderdeel van het huidige team. Samen zorgen jullie voor tevreden gasten. De gastheer/gastvrouw werkt in het a la carte Restaurant en soms tijdens feesten en partijen. Jij biedt onze gasten de perfecte service door de gasten te ontvangen en hen van begin tot eind een onvergetelijke beleving mee te geven. Wij bieden dag- en avonddiensten, hiermee zijn werkdagen en tijden geheel in overleg.


Samen willen wij de verwachtingen van onze gasten overtreffen. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Solliciteer dan snel!

Vereisten

Gastvrijheid en gastvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend, of je nu een starter of een ervaren medewerker bent. Je staat met een glimlach op de werkvloer en krijgt energie van het werken in teamverband. Ook is stressbestendigheid een vereiste. Het is voor ons belangrijk dat jij minimaal twee dagen in de week beschikbaar bent en ook in weekenden en op feestdagen wilt werken.


Wij bieden, naast een loon wat boven de gebruikelijke horeca CAO ligt, ook leuke secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo mag je één keer gratis in ons hotel komen overnachten en krijg je daarnaast korting op overnachting in diverse van der Valk hotels. Verder mag je met korting eten en drinken in het restaurant. Ook bieden wij je een gratis lidmaatschap op onze Toucan Health Club en korting op de aangeboden faciliteiten. Ook ontvang je als je op zaterdag avond werkt een extra toeslag! Verder organiseren wij ieder jaar zeker twee super leuke personeelsfeesten (feest en activiteit!).


Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met afdeling P&O: hrm@hotelgilzetilburg.nl of bel via telefoonnummer: 0161-458911.

of

Waarom werken bij van der valk?

In ons hotel zetten we alles op alles om onze gasten maar ook ons team het beste te bieden. Daarom bieden wij je een salaris welke boven de gebruikelijke CAO ligt. Je werkt in een open, spontane sfeer en je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontplooien.

Korting op overnachtingen

Gratis sporten

leuke personeelsfeesten

Korting op het restaurant

Een gratis overnachting voor twee personen

Een heel leuk team

HOTEL GILZE-TILBURG