Skip to content

Groepslesinstructeur

Nederland, Noord-Brabant, GilzeSportclub

Functieomschrijving


Als groepslesinstructeur verzorg je samen met collega-instructeurs verschillende lessen zoals Steps, BBB en XCO. Daarnaast ondersteun je leden tijdens het sporten bij de verschillende fitnessapparaten. Natuurlijk is het belangrijk dat de sportomgeving veilig en schoon is; hieraan draag je ook je steentje bij. Weet jij een groep te enthousiasmeren en motiveren? Krijg je energie van het begeleiden van onze leden tijdens het sporten? Dan ben je voor ons de juiste persoon! 

Vereisten

Je bent in het bezit van een Fitvak A en ClubJoy diploma. Vindt het leuk om voor groepen les te geven, maar zeker ook onze leden individueel te begeleiden. En vindt goed sporten in een schone en fijne omgeving belangrijk.


Wij bieden, naast een loon wat boven de gebruikelijke horeca CAO ligt, ook leuke secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo mag je één keer gratis in ons hotel komen overnachten en krijg je daarnaast korting op overnachting in diverse van der Valk hotels. Verder mag je met korting eten en drinken in het restaurant. Ook bieden wij je (uiteraard :)  een gratis lidmaatschap op onze Toucan Health Club en korting op de aangeboden faciliteiten. En organiseren wij ieder jaar zeker twee super leuke personeelsfeesten (feest en activiteit!).

of

Waarom werken bij van der valk?

In ons hotel zetten we alles op alles om onze gasten maar ook ons team het beste te bieden. Daarom bieden wij je een salaris welke boven de gebruikelijke CAO ligt. Je werkt in een open, spontane sfeer en je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontplooien.

Korting op overnachtingen

Gratis sporten

leuke personeelsfeesten

Korting op het restaurant

Een gratis overnachting voor twee personen

Een heel leuk team

HOTEL GILZE-TILBURG