Skip to content

(on)ervaren keukenhulpje!

Nederland, Noord-Brabant, Gilze-TilburgKeuken

Functieomschrijving

Wij van hotel Gilze-Tilburg vinden het erg leuk om jullie te begeleiden bij verschillende werkzaamheden in onze keuken. Denk daarbij aan het helpen met het maken van gerechten en desserts en het voorbereiden daarvan! Ook zijn er nog veel meer andere leuke werkzaamheden die gedaan moeten worden in de keuken, maar we kijken vooral naar wat het beste bij jou past! Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt het werk ook super leuk en gevarieerd! Ook heb je geen keuken ervaring nodig om bij ons te komen werken!

Lijkt het jou leuk om ons mee te helpen in de keuken én om in een leuk jong team te komen werken? Dan is deze baan zeker iets voor jou!


Wij bieden:

Wij bieden, naast een loon wat boven de gebruikelijke horeca CAO ligt, ook leuke secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo mag je één keer gratis in ons hotel komen overnachten en krijg je daarnaast korting op overnachtingen in diverse van der Valk hotels. Verder mag je met korting eten en drinken in het restaurant. Ook bieden wij je een gratis lidmaatschap op onze Toucan Health Club en korting op de aangeboden faciliteiten. Ook ontvang je als je op zaterdag avond werkt een extra toeslag! Verder organiseren wij ieder jaar zeker twee super leuke personeelsfeesten (feest en activiteit!).

Vereisten

Er is geen ervaring nodig voor deze functie!


Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met afdeling P&O: hrm@hotelgilzetilburg.nl of bel via telefoonnummer: 0161-458911.

of

Waarom werken bij van der valk?

In ons hotel zetten we alles op alles om onze gasten maar ook ons team het beste te bieden. Daarom bieden wij je een salaris welke boven de gebruikelijke CAO ligt. Je werkt in een open, spontane sfeer en je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontplooien.

Korting op overnachtingen

Gratis sporten

leuke personeelsfeesten

Korting op het restaurant

Een gratis overnachting voor twee personen

Een heel leuk team

HOTEL GILZE-TILBURG