Skip to contentvan der valk hotel gilze tilburgAlways looking for new talent. We are happy to take care with you 24/7 for a pleasant stay for our guests.

We willen ons graag even aan je voorstellenVan der Valk Hotel Gilze – Tilburg is het grootste hotel van Midden-Brabant en biedt met 200 comfortabele kamers en luxe suites, 21 appartementen en 13 zalen voor zowel zakelijke als feestelijke gelegenheden een zeer divers aanbod. Daarnaast beschikt het hotel over een uitgebreid Wellness Center met zwembad, jacuzzi, sauna, Turks stoombad, solarium, relaxruimte en fitnessfaciliteiten, een gezellige hotelbar, een eigen Casino en een uitstekend restaurant en diverse andere faciliteiten die dit hotel een waar resort maken. Voel je je aangetrokken om bij dit onderscheidende hotel te werken tussen Tilburg en Breda? Bekijk dan de vacatures en ‘join the Valk family’!

join the family!find your dreamjob here

(on)ervaren keukenhulp!Gilze-Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
BarkeeperGilze, Noord-Brabant, Nederland
Bijbaan van der Valk hotel Gilze-TilburgGilze-Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
Breakfast and Live cooking chefGilze-Tilburg, Noord-Brabant, Netherlands
Chef-kok Banqueting en BuffetGilze-Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
Showing 5 of 17

Waarom werken bij van der Valk?

In ons hotel doen we er alles aan om onze gasten en ons team het beste te bieden. Daarom bieden wij je een salaris dat boven de gebruikelijke cao ligt. Je werkt in een open, spontane sfeer en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen.

Discount on overnight stays

Free sport

Nice staff partys

Discoutn on the restaurant

Free night at our hotel 2 pers.

A very nice Team!

HOTEL GILZE-TILBURG