Skip to content

Hotelkamerchecker

Nederland, Noord-Brabant, GilzeSchoonmaak

Functieomschrijving

Voor onze afdeling Hotelkamerschoonmaak zijn wij op zoek naar een Kamerchecker. Ons Hotelkamerschoonmaak team draagt dagelijks zorg voor het gereedmaken van onze hotelkamers volgens de hoogste normen van hygiëne en kwaliteit.


Als Kamerchecker ben je verantwoordelijk voor de laatste check van de hotelkamers voordat onze gasten arriveren. Je controleert de reeds schoongemaakte hotelkamers volgens vaststaande checklijsten. Voor mogelijke aanvullingen spreek je onze hotelkamerschoonmaak medewerkers of technische dienst aan. Daarnaast help je het team Hotelkamerschoonmaak mee met het gereedmaken van de kamers/ suites!

Hopelijk tot snel!

Vereisten

Er is geen specifieke opleiding vereist, maar relevante werkervaring in een soortgelijke functie in de schoonmaak is een grote pré!


Wij bieden, naast een loon wat boven de gebruikelijke horeca CAO ligt, ook leuke secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo mag je één keer gratis in ons hotel komen overnachten en krijg je daarnaast korting op overnachting in diverse van der Valk hotels. Verder mag je met korting eten en drinken in het restaurant. Ook bieden wij je een gratis lidmaatschap op onze Toucan Health Club en korting op de aangeboden faciliteiten. En organiseren wij ieder jaar zeker twee super leuke personeelsfeesten (feest en activiteit!).


Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met afdeling P&O: hrm@hotelgilzetilburg.nl of bel via telefoonnummer: 0161-458911.


of

Waarom werken bij van der valk?

In ons hotel zetten we alles op alles om onze gasten maar ook ons team het beste te bieden. Daarom bieden wij je een salaris welke boven de gebruikelijke CAO ligt. Je werkt in een open, spontane sfeer en je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontplooien.

Korting op overnachtingen

Gratis sporten

leuke personeelsfeesten

Korting op het restaurant

Een gratis overnachting voor twee personen

Een heel leuk team

HOTEL GILZE-TILBURG